Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Spaudos konferencija po renginio Sekmadienis, birželio 29d., 2014

Paskelbtas WRC
2014 birželio 29

FEDERATION INTERNATIONALE DE L'AUTOMOBILE

2014 FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

LOTOS RALLY POLAND



Spaudos konferencija po renginio

Sekmadienis, birželio 29d., 2014



Dalyviai:

Sébastien Ogier, Volkswagen Motorsport

Julien Ingrassia, Volkswagen Motorsport

Thierry Neuville, Hyundai Motorsport

Nicolas Gilsoul, Hyundai Motorsport

Andreas Mikkelsen, Volkswagen Motorsport

Ole Floene, Volkswagen Mottorsport

Jost Capito, Volkswagen Motorsport



Q:

Seb'ai iškovojote fantastišką 21 pergalę savo karjeroje. Kokios mintys dabar galvoje?



SO:

Turėjau fantastišką savaitgalį automobilyje. Buvo labai smagu. Ralis tikrai nebuvo lengvas. Čia visada yra greitų sportininkų, dažniausiai mane persekioja Jari-Matti Latvala. Šį savaitgalį kovojau su A.Mikkelsen. Žengiau didelį žingsnį link čempiono titulo ir pasiėmiau dar 28 taškus.



Q

Pirmas dieną vyko įtempta kova, vėliau atitrūkote. Kas pasikeitė antroje ralio dalyje? SO:



Manau, kad visą savaitgalį važiavau gerai. Vakar ralyje įvyko lūžis. Tačiau žinojau nuo ralio pradžios, kad turiu stengtis būti visada tarp lyderių. Susikrovėme pranašumą ir pabaigoje mums tai atsipirko. Važiavau geru ritmu ir kontroliavau savo greitį.



Q:

Visiems buvo sunkių atkarpų ar ne?



SO:

Aš tikrai turėjau, manau, kad ir kitiems nebuvo lengva. Į vieną posūkį įlėkėme 6-ta pavara ir vos neišlėkėm iš trasos. Kai kur per vėlai stabdydavau. Galiu pasakyti taip, mano automobilis buvo labai geras ir už tai noriu padėkoti savo komandai. Kai turi tokį automobilį – gali nugalėti.



Čia surinkau daugiau taškų nei tikėjausi. Dabar turiu 50 taškų persvarą. Tai yra dvi pergalės, tačiau liko tik 6 etapai.



Q:

Kaip jaučiatės?



JI:

Malonu skaičiuoti taškus. Tai buvo nuostabus etapas. Trasos greitos, tačiau vietomis ir labai techniškos. Buvo ilgas savaitgalis.


Q

Pasitikite savimi dabar dar daugiau?



JI:

Tai buvo puiki treniruotė prieš greitą Suomijos etapą. Tikimės ten ir toliau rinkti taškus komandai.



Q:

Puikiai kovojote, kaip vertinate etapą?



AM:

Pirmiausiai esu laimingas pasiektu rezultatu. Pirmas dienas kovojau su Seb'u, tačiau šeštadienį padariau tris klaidas, praradau savo ritmą, o po serviso zonos tarp mūsų atsivėrė 19sek. skirtumas. Tada pagalvojau, kad ir antra vieta yra puikus rezultatas. Savaitgalis buvo nuostabus. Automobilis veikė puikiai, komanda padirbėjo nuostabiai.



Q:

Ar daug trūko, kad laimėtumėte savo pirmąjį WRC etapą?



AM:

Na, mes vis labiau artėjame prie pergalės. Reikia dar tobulėti, tačiau tikiuosi, kad per ilgai neužtruksime. Esu patenkintas savimi ir greičiu, kuriuo važiuoju.



Q:

Koks etapas! Iš pradžių nesisekė, bet finišavote trečias.


TN:

Ralyje jaučiausi gerai. Buvo sunki pradžia, turėjome problemų su automobiliu. Vienu metu net užsidegėme. Tada pakeitėme visą stabdžių sistemą ir viskas stojo į vietas. Norėjau pasiekti, kaip įmanomą aukštesnį rezultatą. Mums tai didelis pasiekimas, mes esame nauja komanda, o jau antrą kartą atsiduriame ant prizininkų pakylos. Mano komanda dirba labai sunkiai ir gerai.



Q:

Ką galvojote prieš kovą dėl trečiosios vietos?



TN:

Tiesą pasakius, negalvojau daug, jaučiausi gerai. Greičio ruožai nebuvo nauji, nes jais jau važiavome ketvirtadienį. Aš tiesiog stengiausi važiuoti, kaip įmanoma greičiau. Po ilgojo vakar dienos ruožo man pradėjo sektis. Kai reikėdavo aš pagreitindavau, o kartais prilėtindavau.



Q:

Dar tobulinsite automobilį?



TN:

Taip, yra numatyti keli pakeitimai prieš Suomijos ralį. Tikiuosi, kad jie mums padės dar labiau priartėti prie kitų komandų. Mes negalime iškart pradėti laimėti, mums reikės dar kelių ralių, kad galėtume testuoti ir tobulinti automobilį. Tačiau mes einame teisinga kryptimi. Komanda yra labai profesionali ir mes visi dirbame kartu. Mes progresuojame visais aspektais.



Q:

Nicolas, puikus rezultatas, kokios mintys galvoje?



NC:

Mėgavausi dauguma greičio ruožų. Jie buvo labai greiti, kitokie nei Argentinoje ar Sardinijoje. Pradžioje buvo problemų su stenograma, nes trasa buvo daug greitesnė nei tikėjomės. Komanda sunkiai dirba tarp ralių, kad tobulėtume, tačiau viskam reikia laiko.



Q:

Jost, Volkswagen laimėjo 1-2 vietas, tačiau galėjo laimėti visas tris.



JC:

Pirmiausia noriu pasakyti, kad ralio grafikas buvo beprotiškas. Mes turėdavome pradėti 6 ryto ir dirbdavome iki vidurnakčio. Visa komanda yra labai pavargusi.


Nemanau, kad galima tikėtis geresnio rezultato nei pasiekėme. Visi trys ekipažai pirmavo iki Jari-Matti problemų. Pasiekti dvigubą pergalę tikrai nėra lengva. Latvala mechanikai padirbėjo puikiai ir jis sugrįžo į 5-tą vietą. Esame daugiau nei laimingi.



Greičio ruožai buvo tikrai įdomūs. Matėme daug žiūrovų, atmosfera buvo puiki. Tačiau, nemanau, kad reikėtų taip vėlai rengti greičio ruožus ir etapus pradėti taip anksti.



Q:

Jost, ko tikitės iš antros sezono pusės?



JC:

Tokių pat gerų rezultatų, kaip ir pirmoje pusėje. Manau, kad Andreas atsiskleidė ir parodė, kad gali laimėti WRC etapą. Jis greičiu prilygsta komandos draugams ir tikrai gali laimėti.



FIA WRC 2 CHAMPIONSHIP

Dalyviai:



Ott Tanak

Raigo Molder



Q:

Ott, tai jūsų pirmoji sezono pergalė, kaip jaučiatės?



OT:

Jaučiuosi puikiai. Šios pergalės laukėme ilgai. Manau, ji turėjo įvykti Meksikoje, tačiau mums nepasisekė. Galbūt sėkmė atsisuko į mus dabar.



Esu patenkintas savo tempu. Turėjome nurodymus nevažiuoti per greitai ir vengti rizikos. Jari šiek tiek paspaudė penktadienį, o šeštadienį abu važiavome ramiai ir norėjome gauti taškus DMACK komandai.

Pats etapas buvo nuostabus, keliai fantastiški. Važiuodamas mėgavausi trasa.



Q:

Kaip vertinate pergalę Lenkijoje?



TN:

Man šis ralis buvo panašus į Estijos. Pirmi WRC etapai man yra išties įsimintini. Žinoma, labai smagu laimėti ir šį savaitgalį. Čia mes daug ko išmokome, tačiau dar laukia daug sunkaus darbo. Niekas nesakė, kad bus lengva.



FIA JWRC CHAMPIONSHIP

Dalyviai:



Stephane Lefebvre

Thomas Dubois



Q:

Stephane, tai buvo jūsų antra pergalė JWRC kategorijoje, turbūt labai džiaugiatės?



SL:

Taip, tai buvo nuostabi pergalė. Laimėjau Portugalijoje, o dabar čia. Su šiuo automobiliu tik antrą kartą esame ant žvyro, todėl viskas buvo nuostabu. Prieš Fisher laimėjau 2 min. pranašumu. Tai tiesiog tobula.

Važiavau geru ritmu, nedariau jokių klaidų, nerizikavau. Su šiuo automobiliu važiuoti greitai labai lengva. Man jis labai patinka.



Q:

Laimėjote JWRC kategorijoje, kaip jaučiatės?



Nicolas,

NC:

Fantastika, o greičio ruožai tiesiog nuostabūs. „Super special" ruožą visada stebėdavo labai daug žmonių šalia kelio. Jausmas buvo ypatingas. Šiek tiek buvo sunku susikoncentruoti, o danga buvo slidi. Dėl didelio greičio buvo daug šuolių. Labai svarbų vaidmenį suvaidino ir stenogramos tikslumas.

 

Skaityti 2738 kartai

Palikite komentarą

Fantasy Baseball Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Philadelphia News
www.examplecricket.com
Get the Day's Top News To Your Desktop With The Free News Toolbar
Live Cricket Matches
www.livecricket.com
Live Cricket Matches Score Card Sports News, Players Profile.

Varžybos

Remėjų nuorodos

Fantasy Baseball Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Philadelphia News
www.examplecricket.com
Get the Day's Top News To Your Desktop With The Free News Toolbar
Live Cricket Matches
www.livecricket.com
Live Cricket Matches Score Card Sports News, Players Profile.

Sekite mus

Susisiekite su mumis

Adresas: T. Masiulio 18K, Kaunas, LT-7899

Tel: +370 698 86447

Email: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Draugai